ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ. ΊΦΙΤΟ ΠΑΤΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Μια πολύ όμορφη εικόνα έδωσαν στους θεατές και γονείς που παρευρέθηκαν στην Κυριακή 15 Μαΐου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών οι μικροί αθλητές-τριες του Α.Σ. Ίφιτος Πατρών.

Μολονότι ήταν η πρώτη τους συμμετοχή σε επίσημους αγώνες στην κατηγορία των Παμπαίδων, εντούτοις έδειξαν ότι έχουν μπει οι βάσεις για τις επιτυχίες του μέλλοντος.

Η ομάδα αποτελούνταν από αθλητές που βρίσκονται στην Β-Γ τάξη Δημοτικού και προέρχονται από τα "φυτώρια" της ομάδας. Στην κατηγορία των Παγκορασίδων αγωνίσθηκαν μεγαλύτερα κορίτσια και αγωνιστικά η Ηρώ Γιώτη κατέκτησε άνετα την πρόκριση στην τελική φάση που θα γίνει στην Πάτρα με 3-0 σετ.

"Το Δ.Σ. της ομάδας συγχαίρει όλους τους αθλητές-τριες που έλαβαν μέρος στους αγώνες για την προσπάθεια και τα αποτελέσματα που έφεραν και εύχεται καλή συνέχεια στην αγωνιστική τους πορεία.

Το Α.Σ. Ίφιτος Πατρών μετράει λίγα χρόνια στην ιστορία της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, ωστόσο με την οργάνωση και συστηματική δουλειά καταφέρνει να διακρίνεται σιγά σιγά σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες και να εκπροσωπεί επάξια την Δυτική Ελλάδα."