ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιφιτου Πατρών, μετά τον αγώνα με το ΦΑΕΘΩΝ, στα πλαίσια της Β Εθνικής, όπου επικράτησε με 4-0 ( αγωνίστηκαν οι: Μπιθέλης Βασίλειος, Γιώτης Παναγιώτης και ο Φιλιππόπουλος Λεωνίδας).

Εκτός από τα μέλη του Σωματείου και τους αθλητές, παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Πελοποννήσου Επιτρ. Αντισφαίρισης κ. Φιλιππακόπουλος Νικόλαος, οι Λυκειάρχες των 6ου και 11ου Γενικών Λυκείων κ. Θεοδωρέλου Ευγενία και Γεώργιο Κουτσοδήμα και εκ των χορηγών ο κ Φωτης Δούβρης. Το κλίμα ήταν οικογενειακό και οι ευχές για τη νέα χρονιά επικεντρώθηκαν στην συνέχιση της καλής πορείας του Σωματείου στο Πρωτάθλημα και στη μετάδοση του αθλητικού πνεύματος και της αγάπης για το πινγκ πονγκ στη νέα γενιά.

- Την Κυριακή, ο ΙΦΙΤΟΣ έδωσε το τελευταίο παιχνίδι του Πρωταθλήματος, εκτός έδρας, με τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ, όπου επικράτησε με 4-0 ( αγωνίστηκαν οι: Μπιθέλης Βασίλειος, Γιώτης Παναγιώτης και ο Τζαβέλας Ιωάννης) και τερμάτισε πρώτος και αήττητος στο 2ο Όμιλο της Β Εθνικής.