ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΤΡΩΝ

Με πολύ σημαντικές εμπειρίες και καλά πλασαρίσματα τελείωσαν οι αγώνες των αθλητών/τριων της ομάδας του Α.Σ. Ίφιτος στο Πανελλήνιο Ανοικτό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Πατρών. Η Παγκορασίδα Ηρώ Γιώτη κατέκτησε στην πρώτη της συμμετοχή την 9η θέση στην κατηγορία, η Νεάνιδα Χριστίνα Αθανασοπούλου την 8η θέση ενώ ο Ηλίας Γιαννόπουλος την 29η θέση.
Η Αθανασοπούλου λίγο έλειψε να μπει στα μετάλλια της κατηγορίας αφού περιόρισε το 2ο φαβορί του αγωνίσματος και βρέθηκε στο 3ο σετ να προηγείται με 5-1, ωστόσο μια σειρά ανεπιτυχών επιλογών δεν την άφησαν να ολοκληρώσει θετικά την μέχρι τη στιγμή εκείνη πολύ καλή παρουσία. Ωστόσο, φαίνεται ότι σταθερά τοποθετείται μέσα στις 10 καλύτερες σε Πανελλήνιο επίπεδο, ύστερα και από την 10η θέση που κατέκτησε στο Πανελλήνιο Ανοικτό Πρωτάθλημα της Βέροιας πριν από δυο εβδομάδες. Η Ηρώ Γιώτη παρουσιάσθηκε στην πρώτη της συμμετοχή πολύ δυνατή δίνοντας καλούς αγώνες και ελπίδες για το μέλλον ενώ ο Ηλίας Γιαννόπουλος στην πολύ δύσκολη κατηγορία των Παίδων πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και κατετάγη τελικά 29ος ανάμεσα σε 46 αθλητές.
Το Δ.Σ. της ομάδος και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές/τριες για την προσπάθεια που έκαναν και εύχονται καλή συνέχεια.