ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΑΣ ΙΦΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Με την παρουσία των αθλητών/τριων όλων των τμημάτων, γονιών και της διοίκησης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Α.Σ. Ίφιτος Πατρών την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 στον πολυχώρο DIVERSO.
Σε μια σεμνή τελετή ο πρόεδρος της ομάδος κ. Θεόδωρος Ρέγκλης ευχαρίστησε όλους εκείνους που από κάθε πόστο βοηθούν, ώστε μέσα σε λίγα χρόνια ο σύλλογος να μπορεί να πρωταγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία της Α1 ανδρών, ενώ συγχρόνως έχει δώσει σημαντικό βάρος στις Ακαδημίες του. Τόνισε ότι, η πορεία της ομάδας είναι σταθερά ανοδική και ότι η μεγάλη προσπάθεια συνεχίζεται και θα συνεχίζεται με μεράκι και ευθύνη.
Στην σύντομη ομιλία του ο προπονητής κ.Κατσικαδέλης τόνισε ότι μπορεί οι στόχοι για την ομάδα της Α1 να είναι διαφορετικοί από πέρυσι, ωστόσο παραμένει ισχυρό το κίνητρο των προσπαθειών. Επίσης, ευχαρίστησε όλα τα μέλη της ομάδας που στηρίζουν το σύλλογο και τους χορηγούς. Κατά τη διάρκεια της τελετής τιμήθηκε η ανδρική ομάδα του 2014-15 που κατέκτησε την 3η θέση στην Α1 Εθνική κατηγορία Ανδρών και αποτελείτο από τους Ανδρέα Τσεγγενέ, Βασίλη Μπιθέλη και τους Γεώργιο και Κων/νο Κωνσταντινόπουλο. Επίσης, βραβεύτηκε και η Χριστίνα Αθανασοπούλου για τη έως τώρα προσφορά της και τις πολλές πανελλήνιες διακρίσεις που επί σειρά ετών κατακτά.
Τίμησαν με την παρουσία τους o ιερέα Νικ. Γουρδούπης-Δ/ντης Στρατιωτικής Υπηρεσίας, οι κ.κ. Αγγελόπουλος Γεώργιος-Αντιπεριφεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Κουτσοδήμας Γεωργιος-Διευθυντής 11ου ΓΕΛ, Πολύκαρπος Ευθυμάκης-γ.γ Τ.Ε. ΕΦΟΕΠΑ, ενώ απονεμήθηκαν πλακέτες για την βοήθεια στους χορηγούς κ. Αλεξ. Καλλέργη , Βασιλόπουλο Ανδρεα και Φώτη Δούβρη.