ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ. ΙΦΙΤΟ ΠΑΤΡΩΝ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Με δύο αργυρά μετάλλια για την Ανδρική και Γυναικεία Ομάδα του Α.Σ. Ίφιτος Πατρών και την εμφάνιση σε δύο τελικούς τελείωσε την Κυριακή το τοπικό Κύπελλο Δ.Ελλάδος.

Η ομάδα του Ίφιτου αγωνίσθηκε στην κατηγορία των Ανδρών χωρίς τα βασικά της στελέχη Μ. Γιάγκου και Χ. Χρήστου κατ' επιλογή των προπονητών της και έχασε φυσιολογικά.

Ωστόσο, παρότι αγωνίσθηκε μόνο με τον Β. Μπιθέλη που ήταν βασικός παίκτης στην Α1, κατάφερε και έφτασε στον τελικό άνετα.

Η ομάδα των Γυναικών αγωνίσθηκε με την Πρωταθλήτρια στην κατηγορία των ΑΜΕΑ Φ.Μπουσίου, την παγκορασίδα Ηρώ Γιώτη που ήταν και η μοναδική παγκορασίδα που αγωνίσθηκε σε τελικό, τη Χριστίνα Αθανασοπούλου καθώς και την Ιωάννα Σαββέλη.

Την ομάδα των ανδρών συμπλήρωσαν οι Τ. Γιώτης και Α.Αριστοδήμου. Το Δ.Σ. της ομάδας συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες για το πολύ καλό θέαμα που έδειξαν καθώς και για την προσπάθεια.

Η εμφάνιση της ομάδας του Ίφιτου σε δυο τελικούς δείχνει με περίλαμπρο τρόπο ότι οι παρότι το σωματείο μετράει λίγα χρόνια ζωής εντούτοις καταφέρνει να διεκδικεί και θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία.