Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2018

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε το Α.Σ. Ίφιτος Πατρών το Σάββατο  27 Ιανουαρίου 2018 στο "ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΝ".
Σε μια σεμνή τελετή ο πρόεδρος της ομάδος κ. Θεόδωρος Ρέγκλης ευχαρίστησε όλους εκείνους που από κάθε πόστο βοηθούν, ώστε μέσα σε λίγα χρόνια ο σύλλογος να μπορεί να πρωταγωνιστεί στις μεγάλες κατηγορίες ανδρών, ενώ συγχρόνως έχει δώσει σημαντικό βάρος στις Ακαδημίες του με προπονητές τους κ.κ. Μ.Κατσικαδέλη και Π.Γιώτη. Τόνισε ότι, η πορεία της ομάδας είναι σταθερά ανοδική και ότι η μεγάλη προσπάθεια συνεχίζεται με μεράκι και ευθύνη. Η ανδρική ομάδα, που φέτος αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία, βρίσκεται στην3η θέση και διεκδικεί την άνοδό της πάλι στην Α1 με αξιώσεις.
Τίμησαν με την παρουσία τους oι ιερείς Γεωργ. Γιαννόπουλος και Ελευθ. Αναστασόπουλο, ο Πρόεδρος της Τ.Ε. Δυτικής Ελλάδος κ. Παναγιώτης Τζόβολος, ο κ.Κουτσοδήμας Γεωργιος-Διευθυντής 11ου ΓΕΛ, ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Σωτ.Ζήκος, ο χορηγός κ. Φώτης Δούβρης καθώς και όλοι οι αθλητές-τριες των ομάδων Ανδρών-Γυναικών, Νέων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων μαζί με γονείς, φίλους, συγγενείς.