Σχετικά με το Σωματείο

Το Αθλητικό Σωματείο Ίφιτος Πατρών ιδρύθηκε στις 11 Μαΐου του 2011 στην Πάτρα. Η ονομασία του σωματείου είναι εμπνευσμένη από τον Ίφιτο τον Ηλείο, που αναδιοργάνωσε τους αρχαίους Ολυμπιακούς αγώνες (776π.Χ.) έπειτα από υπόδειξη του Μαντείου των Δελφών και καθιέρωσε για πρώτη φορά την ολυμπιακή εκεχειρία.

Η διοίκηση του σωματείου αποτελείται κυρίως από μέλη της οικογένειας του Θεόδωρου Ρέγκλη.

Την προπόνηση των αθλητών όλων των κατηγοριών αναλαμβάνουν οι Μιχάλης Κατσικαδέλης, πτυχιούχος καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Προπονητικής Α' κατηγορίας και πρώην ομοσπονδιακός προπονητής και υπεύθυνος του κλιμακίου επιλέκτων της Πάτρας, και ο Παναγιώτης Γιώτης, αθλητής με μακρά προπονητική και αγωνιστική εμπειρία και άνθρωπος με μεράκι και μεγάλη αγάπη για το άθλημα.

Το σωματείο διαθέτει καθημερινά προπονητικά τμήματα όλων των ηλικιών και κατηγοριών, για παιδιά, φοιτητές, ενεργούς αθλητές, βετεράνους καθώς και ΑΜΕΑ. Επίσης διαθέτει αθλητές που αγωνίζονται στις κατηγορίες των πανπαίδων, παίδων, εφήβων, αντρών, πανκορασίδων, κορασίδων και γυναικών. Το αγωνιστικό τμήμα των ανδρών κοσμούν αθλητές υψηλών επιδόσεων και μεγάλης εμπειρίας, όπως ο Μανώλης Σγουρομάλλης, ο Ανδρέας Τσεγγενές και ο Βασίλης Μπιθέλης.

Το σωματείο εδρεύει στην Πάτρα και οι προπονήσεις γίνονται σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο του Λυκείου Πυροσβεστείου (6ο και 11ο Λύκειο Πατρών), όπου παρέχονται όλες οι απαραίτητες υποδομές για σύγχρονη προπόνηση υψηλού επιπέδου.

Προπονητές

  • Μιχάλης Κατσικαδέλης
  • Παναγιώτης Γιώτης

Διοικητικη Δομη

  • Πρόεδρος Θεόδωρος Ρέγκλης
  • Αντιπρόεδρος Γεωργία Ρέγκλη
  • Γενικός Γραμματέας Ανδρέας Ρέγκλης
  • Ταμείας Χρήστος Γιώτης
  • Έφορος Βερλέτη Σοφία

Στοιχεια Επικοινωνιας

Αθλητικό Σωματείο Ίφιτος Πατρών

Διεύθυνση: Νόρμαν 57, Πάτρα, 262 23

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6937 72 71 88

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.