ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ Α2 ΠΕΤΥΧΕ Ο ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΣ Α.Σ. ΙΦΙΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

Με επιτυχίες για το πατρινό πινγκ πονγκ κύλησε το Σαββατοκύριακο 20-21/4/2013 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Την προαγωγή στην Α2 πέτυχε το νεοσύστατο Α.Σ. Ίφιτος Πατρών δικαιώνοντας απόλυτα τα προγνωστικά.

Στους αγώνες των μπαράζ του Σαββάτου επικράτησε με 4-0 επί της Αθηνάς Μαγκουφάνας και του Ηρακλείου.

Το πρωί της Κυριακής 21/4/2013, στην τελευταία αγωνιστική του 2ου γκρουπ, έχασε 4-3 από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, αλλά χωρίς τη βασική του ομάδα, αφού έτσι κι αλλιώς είχε πάρει την πρωτιά. Λίγες ώρες μετά αντιμετώπισε τον Έσπερο Καλλιθέας, που είχε καταλάβει τη 2η θέση στο 1ο γκρουπ κι έκαμψε την αντίστασή του με 4-1.

Ο Ίφιτος στηρίχτηκε σε τρεις πρώην πρωταθλητές Ελλάδας και διεθνείς αθλητές στις μικρές ηλικίες τους Ανδρέα Τσεγγενέ, που έδωσε δείγματα από το αστείρευτο ταλέντο του και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, Μανώλη Σγουρομάλλη και Παναγιώτη Πετρή.

Στα μπαράζ είχαν επίσης αγωνιστική παρουσία ο Παναγιώτης Γιώτης (που είναι και προπονητής του σωματείου) και ο Βασίλης Μπιθέλης, ενώ στο πρωτάθλημα έπαιξαν ακόμα ο Λεωνίδας Φιλιππόπουλος, ο Ιάσωνας Φιλιππόπουλος, ο Γιάννης Τζαβέλας και ο Ηλίας Γιαννόπουλος.

Η Διοίκηση και οι αθλητές του Σωματείου ευχαριστούν ιδιαίτερα τους ανθρώπους που πίστεψαν και ενίσχυσαν την ομάδα και υπόσχονται ότι η καλή πορεία θα συνεχιστεί και στην επόμενη κατηγορία Α2 με το ίδιο πείσμα και αποφασιστικότητα.