ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, που θα διεξαχθεί στην ομοσπονδιακή αίθουσα STAGτης Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Φέτος έχουμε εκπροσώπηση στη κατηγορία σαν πατρινό πινγκ-πονγκ με τη συμμετοχή του ΑΣ Ίφιτου, ο οποίος κατέκτησε άνετα το περσινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Ανδρών Δυτικής Ελλάδας και στη συνέχεια πήρε την άνοδο με σχετική ευκολία στα μπαράζ που έγιναν.

Ο Ίφιτος είναι μία ομάδα που δημιουργήθηκε μόλις το 2011 και μέσα σε δύο χρόνια κατάφερε να ξεχωρίσει.

Βασίζεται σε πατρινούς έμπειρους παίκτες αναγνωρισμένης αξίας, σε συνδυασμό με παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου και με τη μεταγραφική ενίσχυση αθλητών πανελλήνιου επιπέδου, φαίνεται πως έχει βρει τη συνταγή για ένα δυνατό και αρμονικό σύνολο.

Έτσι αν και νεοφώτιστος στη κατηγορία ως ομάδα, οι παίκτες ατομικά έχουν την εμπειρία που χρειάζεται για να κάνουν μία καλή πορεία και γιατί όχι να ελπίζουν σε κάτι περισσότερο.

Η πατρινή ομάδα αυτό το Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσει τους ΑΕ Ποντίων Μελισσίων, ΑΣ Η Πρόοδος και ΔΑΟ Ταύρου.

Στη σύνθεσή της θα έχει τους Μανώλη Σγουρομάλη, Ανδρέα Τσεγγενέ, Βασίλη Μπιθέλη και τον Παναγιώτη Γιώτη ο οποίος είναι και προπονητής της ομάδας.

Οι αντίπαλοι του Ίφιτου είναι ομάδες δυνατές  και με παράδοση χρόνων στο πινγκ-πονγκ, οι αθλητές του Παναγιώτη Γιώτη όμως θα παλέψουν για ένα θετικό ξεκίνημα που θα τους δώσει άλλον αέρα και διάθεση εν’  όψη της συνέχειας του φετινού πρωταθλήματος.