ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΙΦΙΤΟΥ


Διάφορα άρθρα σχετικά με το σωματείο, το πινγκ πονγκ και άλλα!

Ανοικτό Παίδων Κορασίδων Δυτ. Ελλάδος

Νέες επιτυχίες από τις ομάδες των μικρών αθλητών-τριών αυτή τη φορά για το Α.Σ. Ίφιτος Πατρών στο Ανοικτό Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων Δυτ. Ελλάδος της Τ.Ε. Ε.Φ.Ο.Επ.Α. που διεξήχθη την Κυριακή 27/10/2013 στο ΠΕΑΚ Τόφαλος.

Όλοι οι αθλητές που έλαβαν μέρος κατάφεραν και διεκδίκησαν μια θέση στην τελική 16άδα αφού πέρασαν επιτυχώς από τη διαδικασία των ομίλων λαμβάνοντας την 1η ή 2η θέση.

Το γεγονός, ότι αν και για κάποιους ήταν η 1η συμμετοχή σε αγώνες, εντούτοις κατάφεραν και προκρίθηκαν στη τελική φάση των νοκ-άουτ, δείχνει με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι ο σύλλογος με συνέπεια και συστηματικότητα χτίζει το μέλλον των αθλητών-τριών του. Πέραν όμως από τους αθλητές που έλαβαν για πρώτη φορά μέρος, επιτεύχθηκαν σημαντικά αποτελέσματα και στους πιο έμπειρους, αφού τα αδέλφια Φιλιππόπουλοι κατάφεραν και κατέκτησαν την 2η και 3η θέση των αγώνων.

Αναλυτικά, έλαβαν μέρος οι:

Λεωνίδας Φιλιππόπουλος -Αργυρό Μετάλλιο, 
Ιάσων Φιλιππόπουλος -Χάλκινο Μετάλλιο, 
Νίκος Καπαρελιώτης -16άδα, 
Ηλίας Γιαννόπουλος -16άδα, 
Βασίλειος Χατζίκος -16αδα
και η Παγκορασίδα Ηρώ Γιώτη.

Είναι προφανές ότι πέρα από το πολύ καλό ξεκίνημα της Ανδρικής Ομάδας στην Α2 Εθνική Κατηγορία, οι Ακαδημίες του συλλόγου παράγουν αποτελέσματα και είναι βέβαιο ότι θα πρωταγωνιστήσουν στις μελλοντικές διοργανώσεις. Όλα αυτά με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες.

Ο Ίφιτος Πατρών είναι το μόνο σωματείο  που συνεργάζεται με επαγγελματία προπονητή Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Α' κατηγορίας και αυτό δείχνει τη διάθεση και το μεράκι των ανθρώπων του για την εξέλιξη και ποιότητα της ομάδας. Το προπονητικό επιτελείο αποτελούν ο κ. Μιχάλης Κατσικαδέλης και ο κ. Παναγιώτης Γιώτης και οι εγγραφές των νέων μελών συνεχίζονται. Τα τμήματα Υποδομής καθώς και Ενηλίκων προπονούνται καθημερινά.