ΔΥΝΑΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ Α2 ΑΝΔΡΩΝ 23-24/11/2013

 
  Με σημαντικές νίκες και πολύτιμους βαθμούς από την Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, επέστρεψε το Α.Σ. Ίφιτος Πατρών, μετά από ένα έντονα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο. Η σταθερά ανοδική πορεία των αθλητών του Ίφιτου, η αγωνιστικότητα που τους διέκρινε και η ομαδικότητα που επέδειξαν έκαναν μια σειρά από αμφίρροπες αναμετρήσεις να τελειώσουν με εμφατικά αποτελέσματα. 
 
Ειδικότερα το Σάββατο η ομάδα νίκησε τον Γ.Α.Σ. Ελευσίνα και τον Ποσειδώνα Λουτρακίου με 4-1 και ομοίως με το ίδιο σκορ την Κυριακή το Α.Σ. Γυμνάσιο. Τα αποτελέσματα αυτά έρχονται σε μια πολύ καθοριστική για την Α2 Εθνική κατηγορία αγωνιστική, όπου ομάδες παρόμοια ισχύος μάχονται για τους πολύτιμους βαθμούς. Παρόλα αυτά, αν και η ομάδα είναι νεοφώτιστη σε Εθνική Κατηγορία, πέτυχε το απόλυτο με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και προχωράει με αισιοδοξία.
 
Για τον Α.Σ. Ίφιτος Πατρών αγωνίσθηκαν οι Πατρινοί Ανδρέας Τσεγγενές και Βασίλης Μπιθέλης μαζί με τον Μανώλη Σγουρομάλλη. Την προπονητική ευθύνη είχαν οι Μιχάλης Κατσικαδέλης και Τάκης Γιώτης. Μετά το τέλος των αγώνων δήλωσαν: " Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοση των αθλητών της ομάδας. Μετά από ένα αναγνωριστικό ξεκίνημα εντατικοποιήσαμε την προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική και είμαστε χαρούμενοι που το πλάνο απέδωσε. Βρισκόμαστε στη μέση περίπου του Πρωταθλήματος όμως οι επιδόσεις των αθλητών μας είναι σταθερά ανοδικές. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο με αίσθημα ευθύνης, ως η μοναδική εκπρόσωπος της Δυτικής Ελλάδος σε Εθνική Κατηγορία Ανδρών και ευελπιστούμε για το καλύτερο. Συγχαρητήρια στους αθλητές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και στη διοίκηση που μας υποστηρίζει στο δύσκολο έργο μας."