ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ "Ι.ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 2013"

Filippopoulos ServesFilippopoulos Serves

 

Πολύ καλές εμφανίσεις παρουσίασε η ομάδα των Παίδων και Παμπαίδων του συλλόγου το Σαββατοκύριακο που πέρασε στο Πανελλήνιο Ανοικτό Πρωτάθλημα στη μνήμη του Ι. Ασημακόπουλου. Στο τουρνουά αγωνίσθηκαν πολλοί καλοί αθλητές-τριες από όλη την Ελλάδα δίνοντας υψηλό θέαμα και συναρπαστικούς αγώνες. 

Ειδικότερα, ο Λεωνίδας Φιλιππόπουλος προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό αφού κατέκτησε τη 2η θέση στον όμιλο νικώντας του Πελέκη (Παγώνα) και Βασιλάγκο(Φοίνικες Πάτρας) και χάνοντας από τον Σκυβαλάκη του Άρη 2006. Εκεί για τις θέσεις 1-24 νίκησε τον Ματζακάνη με 3-0 και έχασε από τον Παμβουξόγλου με 3-1 πολύ δύσκολα. Κατετάγη στις θέσεις 1-16 παρότι οι εμφανίσεις του έδειξαν ότι σαφώς μπορεί και για πολύ παραπάνω. 
Ο Ιάσων Φιλλιπόπουλος ξεκίνησε στον 16 όμιλο κερδίζοντας τον Βαγενά (Άνοδος), Κάππος (Λέων) και Ηλιόπουλος (Φοίνικες) χάνοντας μόνο ένα σετ και πήρε την 1η θέση στον Όμιλο. Στην φάση των Νοκ-Αουτ έχασε από τον Δήμο (Λέων) κάνοντας ένα νωθρό ξεκίνημα και μένοντας στις θέσεις 16-32 μπορώντας να προχωρήσει και παραπάνω.
Ο Βασίλης Χατζικος με τη σειρά του κατάκτησε τη 2η θέση στον 6ο όμιλο νικώντας τους Κολλιόπουλο (Γαλλήνη) και Νικόλόπουλο (Φοίνικες) ενώ έχασε από τον Μιντζση του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Στο κυρίως ταμπλό, έχασε από το 2ο φαβορί των αγώνων και έμεινε στις θέσεις 16-32
 
Οι νέοι αθλητές της ομάδας Καπαρελιώτης και Γιανόπουλος στην πρώτη τους συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατέκτησαν την 4η θέση στους  ομίλους που αγωνίσθηκαν προσπαθώντας για το καλύτερο. Στην φάση των νοκ-αουτ ο Γιαννόπουλος έκανε τρεις νίκες (Μπαλή, Τσανταρλιώτη και Κίτσιο) και κατετάγη στις θέσεις 25-28.
 
"Από το πολύ δυνατό αυτό τεστ φάνηκε ότι οι βασικοί αθλητές της ομάδας των παίδων αλλά και οι αναπληρωματικοί βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Συνεχίζουμε με συνέπεια και προσηλωμένοι στους στόχους μας. Μετά τις αγωνιστικές απαιτήσεις της Α2 και των διασυλλογικών, η ομάδα θα ξεκινήσει πολυήμερη προετοιμασία κατά τη διάρκεια των εορτών με στόχο τις προκριματικές φάσεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων και Εφήβων. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια που κατέβαλλαν" δήλωσαν οι προπονητές της ομάδας κ.κ. Μιχάλης Κατσικαδέλης και Τάκης Γιώτης.