1η ΓΙΟΡΤΗ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ

Με απόλυτη επιτυχία, τόσο οργανωτική όσο και αγωνιστική πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014  η "1η Γιορτή Πινγκ-Πονγκ" που διοργάνωσε το Α.Σ. Ίφιτος Πατρών σε συνεργασία με το πρόγραμμα "Table Tennis for You" για μαθητές-τριες Δημοτικών Σχολείων.

 
Οι 40 συμμετέχοντες που αγωνίσθηκαν από διαφορετικά σχολεία της Πάτρας, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό  συμμετέχοντας ενεργά σε μια γιορτή που στόχο είχε να φέρει περισσότερους μαθητές-τριες σε επαφή με το άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.
Η πρώτη αυτή εκδήλωση αποτελεί την αρχή από μια σειρά σημαντικών γεγονότων που θα διοργανώσει το Α.Σ. Ίφιτος Πατρών και έπεται και συνέχεια με καθαρά αγωνιστικές προδιαγραφές, για όλες τις ηλικίες.
Οι προπονητές της ομάδας κ.κ. Μιχάλης Κατσικαδέλης και Παναγιώτης Γιώτης ήρθαν σε επαφή με γονείς και μικρούς μαθητές και μαθήτριες, εξήγησαν τους βασικούς κανονισμούς του αθλήματος και χρησιμοποιησαν τους αθλητές του σωματείου για μια μικρή επίδειξη κατά τη διάρκεια των αγώνων. 


Μετά το τέλος δήλωσαν: " Είναι η 1η σημαντική και οργανωμένη προσπάθεια που γίνεται από ένα σωματείο της πόλης των Πατρών για την επαφή μικρών μαθητών και μαθητριών με το άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Μολονότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας είναι αυξημένες, ειδικά με την Ανδρική ομάδα και την πορεία που έχει εφέτος στην Α2, είχαμε υποσχεθεί ότι θα προσπαθήσουμε το καλύτερο και για τις μικρές
ηλικίες, κάτι που κάναμε. Σειρά έχουν αγώνες για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και σειρά event που θα εκπλήξουν όλες τις ηλικίες αλλά δεν είναι προς το παρόν ανακοινώσιμες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συμμετοχή, ευχαριστούμε γονείς και μαθητές-τριες που συμμετείχαν όπως και την προσφορά του Δ.Σ. της ομάδας στις προτάσεις μας.