ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Συνέχεια στις δράσεις που αφορούν την ανάπτυξη του αθλήματος της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης από το Αθλητικό Σωματείο Ίφιτος Πατρών σε συνεργασία με το πρόγραμμα "Table Tennis for You" είχαμε και αυτό το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα. Μετά το επιτυχημένο τουρνουά με την ονομασία "1η Γιορτή Πινγκ-Πονγκ", σειρά είχαν οι πρόσκοποι του 2ου Συστήματος Πατρών, που επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του σωματείου.

Το πρόγραμμα περιείχε θεωρητικό και πρακτικό μέρος. Στην αρχή οι προπονητές της ομάδας κ.κ. Μ. Κατσικαδέλης και Π. Γιώτης παρουσίασαν ιστορικά στοιχεία του αθλήματος, βασικούς κανονισμούς και απάντησαν σε ερωτήσεις των προσκόπων που έδειξαν να ενθουσιάζονται με το άθλημα που έχουν παίξει αλλά δεν γνώριζαν τις λεπτομέρειές του. Στη συνέχεια ακολούθησε μια μικρή επίδειξη και εφαρμογή ειδικών τεχνικών και στο τελευταίο μέρος όλοι οι επισκέπτες συμμετείχαν και αγωνίσθηκαν.

Με την εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε ακόμα ένα βήμα προς την κατεύθυνση της ποιοτικής και ποσοτικής αναβάθμισης του αθλήματος. Η Επιτραπέζια Αντισφαίριση είναι ένα άθλημα που το γνωρίζουν όλοι, όχι όμως στην αγωνιστική του μορφή. Με τις δράσεις του συλλόγου θέλουμε να φέρουμε ακόμα περισσότερους σε επαφή με το άθλημα που όλοι αγαπάμε και έπεται και συνέχεια.