ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΠΛΕΟΝ Ο ΙΦΙΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι αγώνες των μπαράζ για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία Ανδρών, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Σαββατοκύριακο για τον Ίφιτο Πατρών.
Στο πρώτο παιχνίδι του Σαββάτου, το οποίο αποδείχθηκε και το καθοριστικό για την άνοδο, ο Ίφιτος αντιμετώπισε το Ηράκλειο και επικράτησε με 4-1.
 
Παντερής-Μπιθέλης: 3-0
Μητρόπουλος -Τσεγγενές: 0-3
Νταλλιάνης-Σγουρομάλλης: 2-3
Παντερής/Μητρόπουλος-Σγουρομάλλης/Τσεγγενές: 0-3
Παντερής-Τσεγγενές: 0-3
 
 
 
Στο επόμενο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στα Χανιά ο Ίφιτος ηττήθηκε με 4-2, σε ένα ματς με πολλές ανατροπές και για γερά νεύρα, στο οποίο έχασε στις λεπτομέρειες.
 
Πενταράκης - Μπιθέλης: 3-0
Σοφίλας-Τσεγγενές: 3-2
Μουτσάκης-Σγουρομμάλλης: 1-3
Μουτσάκης/Σοφίλας-Τσεγγενές/Σγουρομάλλης: 3-2
Πενταράκης-Τσεγγενές: 0-3
Μουτσάκης- Μπιθέλης: 3-0
 
 
 
Στο τελευταίο παιχνίδι της Κυριακής με το ΠΚΔ Ταύρο ο Ίφιτος ήθελε νίκη με οποιοδήποτε αποτέλεσμα για να εξασφαλίσει την άνοδό του. Τελικά επικράτησε με 4-3 και ολοκλήρωσε την επιτυχημένη φετινή του πορεία.
 
Μακρής - Μπιθέλης: 3-0
Αλεξανδρίδης-Σγουρομάλλης: 0-3
Τσεντεκίδης-Τσεγγενές: 0-3
Μακρής/Τσεντεκίδης-Σγουρομάλλης/Τσεγγενές: 0-3
Μακρής-Σγουρομάλλης: 3-1
Τσεντεκίδης-Μπιθέλης: 3-2
Αλεξανδρίδης-Τσεγγενές: 1-3
 
Η συνοχή, η σκληρή δουλειά και το ομαδικό πνεύμα που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας είναι αυτά που έκαναν το Α.Σ. Ίφιτος να έχει ανοδική πορεία και επιτυχίες.
Ικανοποιημένη η Διοίκηση και οι προπονητές, έδωσαν συγχαρητήρια στους αθλητές του Σωματείου για την εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 και κυρίως για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.